Transport

Transport

De geconditioneerde vrachtwagens van L.C. van Buytene & Zn. B.V. vervoeren dagelijks bloemen, planten en andere boomkwekerij producten van de telers in Zuid-Holland naar de bij FloraHolland aangesloten veilingen zoals die in Aalsmeer, Naaldwijk, Bleiswijk en Rijnsburg. Daarnaast rijden we in opdracht van verschillende exporteurs ook vrachten voor de directe handel.

Als u kiest voor L.C. van Buytene & Zn. B.V. als transporteur van bloemen en planten, kiest u voor vakwerk tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding. Door het zeer geringe verloop in ons personeel, heeft u als klant vaak al jaren dezelfde contactpersoon en worden de producten opgehaald of afgeleverd door een voor u vertrouwde chauffeur.
We zijn zeer flexibel en rijden ook een aantal vaste routes. Doordat we vrijwel altijd met 15 of meer vrachtwagens op de weg zijn in een vrij compacte omgeving, kunnen we vaak goed op de actuele wensen van onze klanten inspelen. Ook is een belangrijk speerpunt van ons dat we de gehele administratie van stapelwagens en Deense containers voor onze klanten kunnen verzorgen en zorgen we altijd dat de Denen weer terug komen bij onze klanten.

Collectief Aan- en Afvoer Centrum
L.C. van Buytene is aangesloten bij de C.A.A.C., het Collectief Aan- en Afvoer Centrum voor het verladen van sierteeltproducten. C.A.A.C. werkt hierin samen met de veilingen en collectief vervoerders voor transport in de sierteeltsector.

Ecostars Rotterdam
Keurmerk Transport & Logistiek