Werkzaamheden

Vervoer van bloemen en planten

De geconditioneerde vrachtwagens van Van Buytene vervoeren dagelijks bloemen, planten en andere boomkwekerijproducten van de telers in Zuid-Holland naar de bij FloraHolland aangesloten veilingen zoals die in Aalsmeer, Naaldwijk, Bleiswijk en Rijnsburg. Daarnaast rijden we in opdracht van verschillende exporteurs ook vrachten voor de directe handel.

Altijd persoonlijk contact

De afdeling planning vormt het kloppend hart van ons bedrijf. Vanuit deze afdeling is er altijd direct contact met de klanten en de geconditioneerde vrachtwagens op de weg. Dagelijks vervoeren onze chauffeurs bloemen, planten en andere boomkwekerijproducten vanuit de omgeving Zuid-Holland naar de bij FloraHolland aangesloten veilingen. Daarnaast worden in opdracht van verschillende exporteurs ook bloemen en planten vervoerd voor de directe handel.

Bij ons bent u geen nummer en heeft u altijd persoonlijk contact met één van de planners. We plannen uw vervoer en kunnen u op aanvraag voorzien van actuele informatie of bijvoorbeeld een spoedzending voor u regelen. Ons doel is hierbij altijd om het hoogst mogelijke serviceniveau te leveren.

01

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Als u kiest voor Van Buytene als transporteur van bloemen en planten, kiest u voor vakwerk tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding. Door het zeer geringe verloop in ons personeelsbestand, heeft u als klant vaak al jaren dezelfde contactpersoon en worden de producten opgehaald of afgeleverd door een voor u vertrouwde chauffeur. We zijn zeer flexibel en rijden ook een aantal vaste routes.

Doordat we vrijwel altijd met vijftien of meer vrachtwagens op de weg zijn in een vrij compacte omgeving, kunnen we vaak goed op de actuele wensen van onze klanten inspelen.

Collectief Aan- en Afvoer Centrum
Wij zijn aangesloten bij de C.A.A.C., het Collectief Aan- en Afvoer Centrum voor het verladen van sierteeltproducten. C.A.A.C. werkt hierin samen met de veilingen en collectief vervoerders voor transport in de sierteeltsector.

02

Het ontzorgen van klanten

Een belangrijk speerpunt van ons is dat wij de gehele administratie van stapelwagens en Deense containers voor onze klanten kunnen verzorgen. En we zorgen er ook altijd voor dat de Denen weer terug komen bij onze klanten.

Wij willen onze klanten ontzorgen, dit doen we onder meer middels een toegankelijke, betrouwbare manier van werken. Wij beschikken over veel ervaring en de onderlinge lijnen zijn altijd kort en krachtig.

03